Hauptinhalt:
Fachinformationen zu Grüner Gentechnik
Allgemeine Informationen
Übersicht der Europäischen Kommission zur Selbstbestimmung der Mitgliedstaaten über den GVO-Anbau
Genetisch veränderte Lebensmittel und -zutaten in der EU
zum Seitenanfang2017
Studie: Risk of seed spillage of imported oilseed rape along transport routes
zum Seitenanfang2015
Final Report: Risk Assessment of Second Generation Genetically Modified Organisms
Studie: Frequency of Environmental Antibiotic Resistance (FEAR)
Mosaic Genes - Impact of Mosaic Genes on the Risk Assessment of GMOs
zum Seitenanfang2014
Studie: Ökologische Risikoabschätzung von gentechnisch verändertem Weizen
Studie: New plant breeding techniques
zum Seitenanfang
2013
Studie: Sensitive Areas & GM-maize cultivation
zum Seitenanfang2012
zum Seitenanfang2011
zum Seitenanfang2010
zum Seitenanfang2009
Conference-Report: "Regional Aspects in Precautionary GMO Decision Making"
zum Seitenanfang2008
Studie: Assessment of Toxic and Ecotoxic Properties of Novel Proteins in GMOs
zum Seitenanfang2007
Studie: Risk Assessment of Antibiotic Resistance Marker Genes in Genetically Modified Organisms
Studie: Risk Assessment of "stacked events"
zum Seitenanfang2006
Studie: Analysis of the final report of the WTO Panel in
the dispute case "EC – Biotech"
Conclusions of the conference "The role of precaution in GMO policy"
Studie: Getreide und Gentechnik – Grundlagen aus Naturwissenschaft und Lebensmittelwissenschaft
zum Seitenanfang2005
zum Seitenanfang2003
Studie: Toxikologie und Allergologie von GVO-Produkten
Studie: Risk Assessment of GMO-Products in the European Union
zum Seitenanfang